TECHNIKAI TÁMOGATÁS

Szerző: | ápr 19, 2020

A technikai támogatásban minden ügyfelünk részesül, aki tőlünk vásárol weboldalt. Rengeteg olyan weboldalt árusítottak és árusítanak ami után a vevő néz, hogy kifizetett több százezer forintot, azonban a készítőket már nem lehet elérni, és egy mobil szám változtatást sem tudnak eszközölni. Mi nem követjük ezt az utat.

MIT JELENT A TECHNIKAI TÁMOGATÁS?

A technikai támogatás alatt sok mindent értünk. A weboldal elkészültét követően mi nem tűnünk el, hanem folyamatosan segítjük Önt. Számíthat ránk például hirdetéskezelésben is, de akár olyan extra szolgáltatásokat is tudunk nyújtani, mint a névjegykártya készítés. Ha bármilyen változtatást kell eszközölni a weboldalon, például kép kicserélés, szöveg átírás, stb akkor természetesen elvégezzük.

Hosszútávú együtt működés esetén van lehetőség arra, hogy további aloldalakat hozzunk létre, hogyha szükségesek. Bármilyen átalakítást szeretne végeztetni a weboldalán, csak fel kell minket keresnie, és elvégezzük. További weboldalak elkészítését is vállaljuk.

Telefonon és emailben is megkereshet minket. Munkától függően azonnal teljesítjük a kérését. Keressen fel minket bizalommal.

Tetszett a bejegyzés?

Segíts egy megosztással, hogy másokhoz is eljusson!