Szolgáltatások

Elsődleges szolgáltatásunk a teljes körű weboldal készítés és üzemeltetés. Szolgáltatásaink között elérhető a webdesign, domain név vásárlás, keresőoptimalizált szövegírás, Google Ads és Facebook hirdetések kezelése és a névjegykártya készítés. Kérjen ingyenes árajánlatot!

Weboldal készítés szolgáltatások

Webdesign

Webdesign

Győzze meg látogatóit weboldala egyedi megjelenésével. A látogatók többsége több bizalmat szavaz egy olyan vállalkozásnak, amelynek letisztult, ízléses és friss tartalommal ellátott honlapja van.

Online hirdetések

Hirdetés

Nap mint nap több millió felhasználó keres az interneten szolgáltatások után. Google Ads és Facebook hirdetési kampányok segítségével a lehető legtöbb érdeklődőt érheti el. Bízza ránk hirdetéseit!

Keresőoptimalizált szövegírás

Keresőoptimalizált szövegírás

A weboldalainkat a kezdetektől úgy építjük, hogy az megfeleljen a Google elvárásainak, és a felhasználók számára is értékes tartalommal bírjon. Ne fáradjon a szövegírással, bízza ránk a munkát.

Technikai támogatás

Technikai támogatás

Ránk számíthat, ha technikai segítségre van szüksége, kérdése van, vagy éppen új ötlete támadt. Vállaljuk a weboldalak teljes üzemeltetését, karbantartását eseti vagy rendszeres megbízás alapján.

STATISZTIKA – VEVŐSZERZŐ WEBOLDAL

Bár a legtöbb weboldal tulajdonost nem érdekli a statisztika, illetve en bloc az átlagembert sem, azonban nagyon fontos, hogy tisztában legyünk vele, hiszen ha jól ki tudjuk elemezni, akkor több látogatót és több ügyfelet tudunk nyerni. Nézzük meg, hogy mennyi mindent megtudhatunk a statisztikából!

Elsődlegesen mi a Google Analyticset használjuk. A weboldal analitika elsőkörben megmutatja, hogy hányan tekintik meg a weboldalt, valamint azt, hogy milyen eszközről. Ezen belül azt is megtudjuk határozni, hogy mely eszközökről fordulnak vissza a legjobban, vagy mely eszközökről maradnak sok időt a weboldalukon. Megnézhetjük, hogy mely csatornákról tévednek hozzánk a látogatók, például Google-ből, Facebookról, hivatkozásokból, stb.

Ez abban segíthet nekünk, hogy lássuk, hogy hol vannak a gyengepontjaink, mire kell még több időt fektetnünk (például ha Facebookról kevés találat érkezik, akkor érdemes több időt szentelni a Facebook oldal menedzselésére).

Az analitikából azt is láthatjuk, hogy mire kíváncsiak a látogatóink. Láthatjuk, hogy mire kerestek rá, és melyik oldalunkat kerestél fel. Ennek segítségével tudunk tervet készíteni arra vonatkozólag, hogy milyen tartalommal bővítsük az oldalunkat. Az analitikának köszönhetően azt láthatjuk, hogy mely területekről és milyen korcsoportban látogatják az oldalunkat. Ez által célzott hirdetéseket tudunk például készíteni, területre vonatkozólag.

Azt is láthatjuk, hogy mennyi időt töltenek az oldalon, mekkora a visszafordulási arány. Itt elgondolkozhatunk, hogy a cselekvésre invitálásunk nem jó, vagy a tartalmunk. Hosszan lehetne még sorolni, hogy mennyi mindent nézhetünk meg. Ha velük készítetti el a weboldalát, akkor mi figyelemmel kisérjük az analitikát, és így kész terveket tudunk Önnek nyújtani, amelynek segítségével nagyobb elérést, több ügyfelet tudunk Önnek szerezni.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Elérhetőség

Budapest, IV. kerület

+36 70 392 9896

[email protected]