Referenciák

Tekintse meg referenciáinkat. Ha igényes, egyedi weboldalt szeretne, akkor kérjen ingyenes árajánlatot az alábbi gombra kattintva.

Webdesign kódolás

Tekintse meg eddigi munkáinkat

Pieces of a Dream border collie kennel weboldala

PIECES OF A DREAM BORDER COLLIE KENNEL

A Pieces of a dream border collie kennel azzal keresett fel minket, hogy szeretnének egy olyan weboldalt, amely részletesen be tudja mutatni a tenyészetet. Az ügyfeleik nagyrésze alapos utánajárás után választ kennelt, így fontos volt, hogy a weboldalon minden lényeges információ szerepeljen. A weboldalon nagy hangsúlyt kapnak a kutyáikról készült képek, a színválasztásban föld színű, természetes színeket választottunk, amely a border colliekhoz rendkívül passzol. A honlap a Google keresési találataiban is jól teljesít, sok megkeresés érkezett már a tenyésztőhöz a weboldalon keresztül.

COLD GUARD KFT – ÉPÜLETGÉPÉSZETI KIVITELEZÉS ÉS KLÍMASZERELÉS

A Cold Guard Kft számára egy olyan weboldalra volt szükség, amely bemutatja az általuk nyújtott szolgáltatásokat. Kiemelten foglalkoznak klímaszereléssel, így a kék színt választottuk. A kék szín egy sötétebb változatát, hiszen nem csak klímaszereléssel, hanem épületgépészeti kivitelezéssel is foglalkoznak. Ahogy minden más weboldalnál, úgy itt is mi írtuk a szövegeket, amelyek során minden SEO szempontot figyelembe vettünk. A weboldalon lehetőség van a kapcsolat felvételi űrlapon keresztül felvenni a kapcsolatot a céggel.

Pieces of a Dream border collie kennel weboldala

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Elérhetőség

Budapest, IV. kerület

+36 70 392 9896

[email protected]